Splošni pogoji

Splošno

Vstop v katerokoli področje spletnih strani www.idejeizikee.si pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno obiščete našo stran in znova pregledate veljavne „Splošne pogoje“ oziroma „Pravne informacije“, saj vas obvezujejo.

Zasebnost in varstvo podatkov

Uredništvo idejeizikee.si se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe izvajanja storitev. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Pridržki

Uredništvo idejeizikee.si si pridržuje pravico, da lahko brez predhodnega opozorila spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog. Uredništvo idejeizikee.si tudi ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Ker obstajajo na spletni strani www.idejeizikee.si določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s portalom, uredništvo idejeizikee.si ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in zaščito zasebnosti na teh spletnih straneh.

Uredništvo idejeizikee.si ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Uredništvo idejeizikee.si in druga pravna ali fizična oseba, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, tudi ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Google AdSense

Na straneh spletnega portala www.idejeizikee.si se prikazujejo ciljani oglasi Google AdSense. Da je prikazovanje oglasov omogočeno, se uredništvo www.idejeizikee.si zavezuje k spoštovanju splošnih pogojev uporabe in politiko zasebnosti objavljenimi v angleškem jeziku, na uradnih straneh Google AdSense.

Menu Title